Süti beállítások

műemlékvédelem

Cégünk 2010 óta műemléki épületek felújításának tervezését és kivitelezését is vállalja. A puszta renováláson túl történeti hagyatékunkat is őrizzük, miközben a helyi közösségeknek új életet lehelhetünk központi élettereibe.


Jogosultság

Egyes épületek országos műemléki védettség alatt állnak és csak az arra jogosult tervezők és cégek kezdhetnek azok felújításához. 2012 óta cégünk vezető tervezőnk rendelkezik a szükséges jogosultságokkal ezen épületek felújításának megtervezése mellett azok kivitelezésére egyaránt.

"A tudás, az érdeklődés közelebb visz ahhoz, hogy megszeressünk valamit. Ha megszeretjük, akkor már valamennyire magunkénak is érezzük, és fontos lesz nekünk, hogy óvjuk, őrizzük, tegyünk érte, gondozzuk."

- Ráday MihálySzakértelem

Ezen épületek felújítása szakmailag széleskörűbb megközelítést igényel, hiszen az azokon végzett szakszerű munkák történelmi és kulturális ismereteket is feltételeznek. Ezen felül egyes épületek különleges építési technikák és anyagok használatát szükségeltetik. Munkánk során igényelt esetben szakértőkkel is konzultálunk.