Telephelyfejlesztés indul a cégnél

Az Új Széchenyi terv Dél-Alföldi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „ Telephelyfejlesztés a Babud és Társa KFT-nél” című DAOP-1.1.1/DE-13-2014-0029 azonosító számú beruházás az Európai Unió jóvoltából és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A projekt kedvezményezettje a Babud és Társa Kft. 59.566.490 forint támogatást kapott. A kivitelezés nyertese a Vízépszolg-94 Kft. Kiskunhalas, Kéve u. 41.

Telephelyfejlesztés a Babud és Társa KFT-nél - DAOP-1.1.1/DE-13-2014-0029

A Babud és Társa Kft. működési körébe; a tervezéstől a kivitelezésig új épületek, bővítések, felújítások, valamint belsőépítészet tartozik.

A cég fejlődése miatt szükségessé vált a működéshez szükséges feltételek javítása, bővítése.

Most az Uniós pályázati támogatással lehetőség nyílik, a telephelyfejlesztés cégünknél - a város által kijelölt ipari parkban. Eddig a cég két telephelye bérelt ingatlanokon működött, az iroda helyisége egy lakásban került kialakításra, amely a növekedéssel szűkössé vált.

A Kiskunhalas, Ipari Park 6023/17 Hrsz. alatti ingatlanon földszintes telephely csarnok épület- irodák, szerelő műhely, kiszolgáló helyiségek kerülnek kialakításra, amely biztosítja a cég fejlődését a megfelelő munkakörülményeket, az anyagok előkészítését és tárolását.

Az irodahelyiségekben tervezésre, előkészítésre, a napi ügyek bonyolítására szükséges terek, tárgyaló kerül kialakításra, a csarnok részben a szakági munkák előkészítése válik lehetővé. A telephely egésze helyet ad az építőanyagok tárolásának.

A beruházás 8 munkahelyet tud megtartani és további 3-t létrehozni.

Képek a telephely fejlesztésről megnézem!

Babud és Társa Kft.

6400 Kiskunhalas, Ady e. u. 9.
Tel./fax: 06 77/427-594
E-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web: babud.hu